Een passie voor schrijven

1978
Al sinds ik een pen kan vasthouden, vind ik schrijven leuk.
Op de lagere school genoot ik van het schrijven van opstellen, het schrijven van dagboeken en het bijhouden van vakantieboeken.
Ook schreef ik regelmatig gedichten, stuurde ik brieven naar vriendinnen en een penvriendin in Israël, gooide ik regelmatig geschreven briefjes door het lokaal naar medeleerlingen en schreef en plakte ik mijn schoolagenda's helemaal vol.
Hoe ouder ik werd, hoe meer ik ging schrijven: liefdesbrieven, kaarten, nog meer vakantieboeken, samenvattingen van boeken, recensies van gelezen boeken en brieven aan ons sponsorkind.
Ook houd ik dagelijks mijn Stille tijd dagboek bij, schrijf ik over de belevenissen van onze kinderen, blog ik (op zes andere weblogs), maak ik aantekeningen in boeken en houd ik een plakboek bij over onze tuin.
Ook redactiewerk heeft mijn hart, evenals het bijhouden van websites.

Verder ben ik ook in de sociale media actief, kan ik nog steeds niet zonder papieren agenda, maak ik elke week een uitgebreide boodschappenlijst voor ons gezin, corrigeer ik af en toe geschreven teksten, verslagen en boeken van anderen én heb ik in twee kinderboeken en het boek 'Aan Zijn voeten' over stille tijd geschreven.

Kortom, ik heb een passie voor schrijven !

(De nieuwste 'ontwikkelingen' omtrent mijn schrijverijen zijn te volgen via deze link op mijn website www.wendyborn.nl)

Reacties